Baard schaduw

Wat trek jij aan, hoe laat jij jezelf zien en waar haal je je kleding

Moderator: Moderators

Plaats reactie
Chloe
is nieuw hier
Berichten: 3
Lid geworden op: vr apr 23, 2004 10:05

Baard schaduw

Bericht door Chloe »

Ha, mijn eerste vraag meiden.

Voor het camoufleren van de schaduw op de kin heb ik tot nu toe make up voor dames gebruikt. Maar, en dat heeft geloof ik met het pigment gehalte te maken, de laag wordt vrij dik voordat dat het grijze weg is.

Wie heeft ervaring met camouflage die goed dekt, maar waardoor je er niet als een pas gepoetste schoen gaat uitzien?

Een kus voor de beste tip <smak.
carolientje
dagelijks aanwezig
Berichten: 80
Lid geworden op: ma apr 05, 2004 20:33
Locatie: Antwerpen

Bericht door carolientje »

Ik heb alles behalve veel ervaring met maquillage, maar hetgene ik tot op heden ondervonden heb is dat geen enkele normale damesmaquillage voldoet. Er zit gewoon te weinig pigment in.

Tot op heden had ik de beste ervaring met de producten van Travisage. Dit zijn twee potje, een beard cover en een fond de teint. In de beard cover zit zodanig veel pigment dat hij zeer goed dekt. Het resultaat is dan ook schitterend. Alleen vind ik dat na een aantal uren uw huid begint te glanzen (van het zweet?). Maar misschien dat ik bovenop nog een speciale poeder moet gebruiken om blinken tegen te gaan.

In Antwerpen laat ik me al eens maquilleren door een school voor schoonheidsspecialistes. Zij gebruiken, voor zover ik het me kan herinneren, Dermacolor. Ook een goed resultaat, maar minder dan hiervoor.

Het allerbeste resultaat, gewoonweg schitterend, heb ik nu recent beleefd met de producten die Monique van MSTUDIO3000 gebruikt. Ze heeft me de naam gezegd, maar hij ontsnapt me. Een dekkend resultaat maar toch zeer natuurlijk van uitzicht. Ik ga ze alleszins bestellen.

Voila, tot hier mijn ervaring. Ik hoop dat je er iets mee bent.
Gebruikersavatar
Lisa met een S
Moderator
Berichten: 3650
Lid geworden op: do aug 15, 2002 10:39
Locatie: Boven de rivieren
Contacteer:

Bericht door Lisa met een S »

Hallo, Chloe,

Je bent nieuw in onze forum, dus allereerst welkom. Een tip: bovenaan het forumpagina staat er een menu genaamd "Zoeken". Als je probeert om op "baard" of "baardgroei" of "camoufleren" te zoeken, komen er meerdere antwoorden naar boven, waarin je kunt pluizen.

Groetjes,
Lisa
If all else fails, buy new shoes
Chloe
is nieuw hier
Berichten: 3
Lid geworden op: vr apr 23, 2004 10:05

Bericht door Chloe »

Dank je Lisa (met een S). Ik zal voortaan beter zoeken.
Plaats reactie