Boek over een niet gangbare sekse

Algemeen

Moderator: Moderators

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Ciska Lacomte
Banned Lid
Berichten: 569
Lid geworden op: za mei 27, 2006 19:15

Bericht door Ciska Lacomte »

@ Mila:

Misschien helpt het als ik uitleg waar ik mijn wijsheid vandaan haal:
Ik leef al vanaf mijn militaire diensttijd 'stealth' als man. Puur omdat ik toen geen trek meer had om nog langer afgetuigd te worden vanwege het gegeven dat ik 'anders'was. Helaas bood mijn uiterlijk én het gemis aan back-up me op dat moment geen andere optie als: "Ik ga nu net doen of ik een echte man ben".
Ik ga hier niet mijn hele bio opschrijven, maar ik ben op aardig wat plekken geweest, ongelofelijk veel mensen ontmoet en overal en altijd (weer) vastgesteld dat het volkomen normaal is dat je als man niet het minste respekt toont voor een vrouw. Dat is op zich niet zo erg, het smerige eraan is dat het gebrek aan respekt pas aan het licht komt als 'ze' de kamer uit is. Ik kan je tientallen staaltjes vertellen.......

Er zijn inderdaad ook mannen die zichzelf bevrijd hebben van dit achterbakse gedrag, gewoonlijk zijn dat kunstenaars, artiesten. In die kringen kom je nog mannen tegen die gewoon waar 'ze' bij zit durven zeggen wat een man zoal denkt en voelt. Die mannen worden ook prompt (door ander mannen)beschuldigd van ongepast sexueel gedrag.
Neem van mij aan (hand op het hart) dat wat een vrouw van de man ziet, nooit de hele man is. Heb jij ooit meegemaakt dat een man in gemengd gezelschap tegen een dame zei: "Ik ga jou es lekker bij je fluit pakken... "

Denk daar eens rustig over na.....

Ciska.
Everybody's got something to hide except me and my monkey.
Gebruikersavatar
mina
Eredivisie
Berichten: 1000
Lid geworden op: ma dec 18, 2006 13:50

Bericht door mina »

Reactie op Dorine!

Nou daar heb ik wel eens over nagedacht Dorine...
maar ik denk persoonlijk dat ik dan echt ten onder ga...

En het is dus weer niet waar dat je als andogyn persoon beide kanten op kunt...dat is een vooroordeel.

Jeetje heb ik daarom nou zo'n lang stukje geschreven... :)
Maar goed ben het helemaal met je eens als het gaat om de Flower Power...

groeten,
Mina
Gebruikersavatar
mina
Eredivisie
Berichten: 1000
Lid geworden op: ma dec 18, 2006 13:50

Bericht door mina »

Ciska Lacomte schreef:@ Mila:
Heb jij ooit meegemaakt dat een man in gemengd gezelschap tegen een dame zei: "Ik ga jou es lekker bij je fluit pakken... "

Denk daar eens rustig over na.....

Ciska.
LOL, ehm ik vraag me echt af wat je hier nu mee bedoeld te zeggen...

groeten,
Mina (begrijpt er niets meer van)
Gebruikersavatar
mina
Eredivisie
Berichten: 1000
Lid geworden op: ma dec 18, 2006 13:50

Bericht door mina »

Voor degenen die nog niet begrijpen wat een echte man is, zie:

http://www.youtube.com/watch?v=LMAHstZ565w

:P
x,
Mina
Gebruikersavatar
Joy
Forumdiva
Berichten: 1556
Lid geworden op: do apr 18, 2002 2:00

Bericht door Joy »

@ mina:

Dat mannen en vrouwen en transen en androgyntjes en travestieten en ook transgenders en los daarvan ook allerlei andere 'soorten' mensen op de wereld allemaal unieke wezentjes zijn maar die om een of andere reden toch kuddegedrag van eigen soort vertonen, veelal ter versterking van eigen laag zelfbeeld of iets in die strekking

toevoeging op testosterongestuurd gedrag:

hoe maak je dat onderscheid?

er is denk ik is niets puurs aan het gedrag, het is aangeleerd, en afleren is lastig

ik heb me altijd afzijdig gehouden van dergelijk mannen gedrag ik deed er gewoon niet aan mee,resulteerde in verleden in de positie: buitenbeentje, so be it, beter dan meedoen

Altijd grappig als je als ' man' in een situatie bent met andere mannen, en het zogenaamde 'fluit' gedrag komt naar boven,en je de vraag stelt:

Wat bedoel je eigenlijk met de opmerking: ik heb zin om die eens goed bij der muts te nemen?

gevolg is veelal een doodse stilte en betreffende persoon een rood hoofd, en vanaf dat moment lig je ook uit de groep, en daar mis je niks aan

een even zo leuke test is zelf iets roepen in de trant van:

Ik heb zin om die eens ff lekker....en dan kijken wie er met je meegaat in die gedachte, en zo filter je de mensen er meteen uit waar je niets mee te maken wilt hebben, handig



Joy
mila
Forumdiva
Berichten: 1404
Lid geworden op: za jan 22, 2005 22:07
Locatie: amsterdam

Bericht door mila »

<Ik leef al vanaf mijn militaire diensttijd 'stealth' als man. Puur omdat ik toen geen trek meer had om nog langer afgetuigd te worden vanwege het gegeven dat ik 'anders'was. Helaas bood mijn uiterlijk én het gemis aan back-up me op dat moment geen andere optie als: "Ik ga nu net doen of ik een echte man ben".>

Kijk, die situatie van 'ouwe jongens, krentebrood' en 'boys onderling', die ken ik simpelweg niet.
Ik heb wel een andere situatie gekend: namelijk toen ik pas aan de hormonen was en af en toe gelezen werd door mannen, en ik kwam er heeeeeeeel erg snel achter hoe snel ik ze de mond kon snoeren.

Zo stapte ik eens uit de tram, en daar stond een groepje jongemannen, waarvan een me in de peiling kreeg, en riep: 'heeeeeee! dat is een kerel'! Waarop ik terugriep: 'Ja! en ik heb een p*k van een meter'!
Gewoon, even de wind uit de zeilen nemen, in de volle wetenschap dat dat 'heeee! dat is een kerel' voorheen 'heeeeee! vuile flikker'! zou zijn geweest.
En en passant even de situatie zoals die door hem geschetst werd uitvergroten, met als gevolg een openvallende mond.

Ik zou dus never nooit niet dit soort mannen opzoeken dmv werk of wat dan ook, het is maar net waar je je *willens en wetens* (sociaal) in begeeft, of niet.

Mila.
mila
Forumdiva
Berichten: 1404
Lid geworden op: za jan 22, 2005 22:07
Locatie: amsterdam

Bericht door mila »

<Voor degenen die nog niet begrijpen wat een echte man is, zie:

http://www.youtube.com/watch?v=LMAHstZ565w>

Lol! Dat is niet 'een echte man', dat is de infameuze, dronken, ouwe viespeuk!
Ongevaarlijke, dronken, ouwe gek zozegd, die aan decorumverlies lijdt.... als ie onder andere omstandigheden dezelfde vraag had gesteld, en te horen had gekregen 'oh yes, do me'! dan was ie vast hevig geschrokken en tot realiteitsinzicht gekomen dat......ie em niet meer overeind kan krijgen! Lollllllll!

Thanks for the fun,

groetjes Mila.
mila
Forumdiva
Berichten: 1404
Lid geworden op: za jan 22, 2005 22:07
Locatie: amsterdam

Bericht door mila »

<Heb jij ooit meegemaakt dat een man in gemengd gezelschap tegen een dame zei: "Ik ga jou es lekker bij je fluit pakken... ">

Jazeker wel, dat was een man die zeer gecharmeerd raakte van een pre op TS, en jawel: die man was een TS lover.
Die kunnen het nogal eens erg direct aanpakken.

Mila.
Gebruikersavatar
Frederique_
Forum Junkie
Berichten: 4825
Lid geworden op: do apr 01, 2004 19:44
Locatie: Amstelhoek (20km van Amsterdam)
Contacteer:

Bericht door Frederique_ »

@Ciska: bepaalde groepen mannen hebben dit. Toch blijkt dat dit oppervlakkige praat is. Vaak zijn het mensen die zelf vrij bang zijn: bang voor het houden van hun werk, bang voor beslissingen die over hun in plaats van met hun genomen zijn, enz. En hoe jaag je angst weg? Inderdaad, met "humor" waarvan je van te voren weet dat iedereen erom zal gaan lachen (waarom? omdat diezelfde grap al 20 keer verteld is en er al 20 keer om gelachen is - dus risicoloos een 21e keer verteld: succes gegarandeerd); of met uitspraken/beweringen/gescheld waarvan je van te voren weet dat ze gaan scoren. En met conservatieve uitspraken ("vuile flikker!") scoor je nu eenmaal beter dan met progressief, positief accepterend, gedrag.

En nu de positieve noot als het om humor gaat: als je die mensen wat beter kent - en ze kennen jou beter - en jij hebt je al jaren constructief opgesteld naar die jongens, dan zul je merken dat je geen enkel probleem met die mensen krijgt. Niet omdat ze die humor niet gaan ventileren (ze zullen dat inderdaad doen waar jij niet bij bent), maar wel omdat ze die humor niet zullen toepassen waar jij bij bent. In de samenwerking met die mensen krijg je geen probleem, omdat ze onder die laag vernis best wel een hart hebben dat op de juiste plek klopt - waarbij ze ook nog wel respect hebben voor iets waar zij weliswaar een grote mond over hebben - maar voor een stap die ze zelf NOOIT zouden durven zetten. En omdat je toch "een van hun" geweest bent...

@Mila: Er zijn bedrijfstakken/werk waar het niet zo makkelijk is om door weg te solliciteren een betere werkomgeving te krijgen. 't Hangt sterk af van het werk wat je hebt of dit wel-of-niet mogelijk is.

Groetjes,

Frederique
Kijk ook eens op de genderkalender !
mila
Forumdiva
Berichten: 1404
Lid geworden op: za jan 22, 2005 22:07
Locatie: amsterdam

Bericht door mila »

Hoi Frederique,

<@Mila: Er zijn bedrijfstakken/werk waar het niet zo makkelijk is om door weg te solliciteren een betere werkomgeving te krijgen. 't Hangt sterk af van het werk wat je hebt of dit wel-of-niet mogelijk is.>

Psies........en als ik TS/TG gevoelens zou hebben, en in een zwaar mannelijke omgeving zou werken, dan zou ik me om laten scholen tot kapster/etaleuse/visagiste/styliste enzenz, om me het TS/TG leven draaglijk te maken, en me voor te bereiden.
Of ik zou es bij mezelf stil gaan staan hoe ik ondanks TS/TG gevolens alsnog in een zeer mannelijke werkomgeving ben beland, oftewel: bij mezelf te rade gaan over de wel erg sterk gecompenseerde TS/TG gevoelens.

Wie zegt dat je altijd in hetzelfde (zeer mannelijke) beroep moet blijven werken?
En als je je altijd hoe dan ook al vrouwelijk/TG/TS hebt gevoeld, dan zoek je dat dus niet op.........toch?

Groetjes Mila.
Dorine
Eredivisie
Berichten: 634
Lid geworden op: zo jan 07, 2007 21:31

Bericht door Dorine »

hoi allemaal

ben blij dat de discussie niet over kleding of passabiliteit gaat maar over de groffe houding van mannen in het algemeen !

@mina was echt een grapje hoor ik zie jou ook niet veranderen in een wielmoer sleutel zwaaiende bouwvakker die fluitend op een steiger staat te zwaaien tot ie door zn bierbuik uit balans raakt, en dat alleen maar door testosteron :-). Ik denk dat we meer zijn dan hormoontjes

Ik zie wat Ciska zegt heel sterk in de sportclub, en ja in militaire dienst maar daar ben ik gelukkig al snel door de sergeant uitgehaald uit veiligheids overwegingen (die van mij). Maar ik vind het te leuk om mee te stoppen zou ik heel erg vinden, gek genoeg kwam iemand van het damesteam me vertellen dat zij veel uitval hebben door zwangerschap......had ik op in moeten springen met: ikke ikke ikke !

in de zorg of in de kerk is men meestal een stuk aardiger en zijn er zeker geen groffe grappen (wel humor gelukkig) meestal loop ik dan weg of zeg er wat van, maar de schade is dan al gedaan voel me ziek in mijn maag, daar heeft ciska wel gelijk in die grofheid kent geen grens. Had ik allemaal liever niet gehoord en meegemaakt want daardoor ben ik echt afgeknapt op mannen terwijl ze wel altijd een rol spelen in mijn sexuele fantasie...
Van een 'vrouwelijke' man kan ik echter ook niet echt opgewonden raken maar wel lekker mee kletsen, ook al kunnen die wel heel lief zijn. ik denk dat dat het vershil is in ervaringen van Ciska/Mila de een gaat over de typische hetero de ander over homo/bi mannen toch wel een verschil

welke categorie vallen tlovers dan weer in?

liefs

Dorine
Dorine
Eredivisie
Berichten: 634
Lid geworden op: zo jan 07, 2007 21:31

Bericht door Dorine »

voor schoonheidspecialiste moet je wel 'schoon' zijn en mijn zelfvertrouwen wordt er hier ook niet groter op ;-). Zoiets lijkt me wel heel leuk of liever nog in een verpleeghuis of anders ergens waar je niks met anderen van doen hebt (postbode of herderin )

ik werk in een non profit organisatie veel met mensen, eenvoudig werk afwassen, activiteitenbegeleiden, stoelen klaar zetten etc.

En sporten wil ik blijven doen ik zou het haten als ik geen teamsport meer kan doen maar alleen een eind op de hei moet gaan lopen omdat de wereld zo erg is
Gebruikersavatar
mina
Eredivisie
Berichten: 1000
Lid geworden op: ma dec 18, 2006 13:50

Bericht door mina »

Dorine schreef:zie jou ook niet veranderen in een wielmoer sleutel zwaaiende bouwvakker die fluitend op een steiger staat te zwaaien tot ie door zn bierbuik uit balans raakt,
Steeds maar die wielmoersleutel als symbool van absolute mannelijkheid, :) LOL

x,
Mina
mila
Forumdiva
Berichten: 1404
Lid geworden op: za jan 22, 2005 22:07
Locatie: amsterdam

Bericht door mila »

<welke categorie vallen tlovers dan weer in?>

Nou, dat is een hele goeie vraag. De gemiddelde T lover houdt bij hoog en bij laag vol dat ie 'hetero' is, majah, een heteroman is in de regel niet geinteresseerd in de piemel van een ander, tv/pre op ts, want daar gaat het de T lover om. Heel gewoon bi dus, maar blijkbaar is sex met een echte man dan een brug te ver.

Daarbij komt dat die zelfde gemiddelde T lover *zelf* tv/tg/cd/ts is, en bij wijze van projectie/overidentificatie/fetisjisme op T's valt.

Op het transgender forum staat een draadje 'Shemales' gestart door een naar sex met 'shemale' hunkerende TG, het postje spreekt boekdelen, en de antwoorden van andere tg's ook al.

Resumerend: de gemiddelde man is hetero, de gemiddelde tv is hetero, de gemiddelde pre ts is hetero, de gemiddelde tg is/was hetero, en behalve de eerste categorie, de gemiddelde heteroman, vallen de overige categorieen massaal op T's, of liever gezegd: zijn sexueel zeer geinteresseerd in T's.
Helaas is het zo dat die categorieen he tv's, pre op ts'en/tg's zich in de regel als (zeer mannelijke!!) man tonen, en aan jou als 24/7 ts/tg is het om de radar heel gevoelig te laten werken, om op te merken dat de T lover zelf tv/ts/tg/cd is, als je er zo ontzettend afknapt als ik.
Ik durf zelfs te beweren dat zo'n 80% van de enorme aantallen T lovers zelf T zijn, zie de duizenden, en duizenden zeer druk bezochte shemale sites.
En ik heb ook frequent met dat soort mannen te maken gekregen in real life, in gewone uitgaansgelegenheden. Bleek die leuke, knappe, gespierde, (zeer) mannelijke man een tv/cd/lingeriedrager etc. Afwijzing van mijn kant dus, 'ook al kan hij heus wel een echte man zijn hoor', en vervolgens krijg ik dan de totaal versleten dooddoener 'jij bent niet ruimdenkend, en dat voor zo iemand als jij' te horen.......alsof mijn sexuele voorkeur samengaat met 'ruimdenkendheid' in engere zin, oftewel het bed.......

Ik ben er erg gevoelig voor geworden en er bedreven in geraakt om de tv's/cd's/tg's 'in burger'eruit te vissen, na ettelijke koude douches en afknappers.

Groetjes Mila.
Gebruikersavatar
Frederique_
Forum Junkie
Berichten: 4825
Lid geworden op: do apr 01, 2004 19:44
Locatie: Amstelhoek (20km van Amsterdam)
Contacteer:

Bericht door Frederique_ »

Dorine schreef:in de zorg of in de kerk is men meestal een stuk aardiger en zijn er zeker geen groffe grappen (wel humor gelukkig) meestal loop ik dan weg of zeg er wat van, maar de schade is dan al gedaan voel me ziek in mijn maag, daar heeft ciska wel gelijk in die grofheid kent geen grens. Had ik allemaal liever niet gehoord en meegemaakt want daardoor ben ik echt afgeknapt op mannen terwijl ze wel altijd een rol spelen in mijn sexuele fantasie...
Denken jullie nu echt dat er geen vrouwen zijn die net zo vol venijn en vol rancune zijn als de mannen die jullie beschrijven?

Ik kan jullie aanraden om een lijst te maken met (gedrags-)kenmerken die *alleen* bij vrouwen, of *alleen* bij mannen voorkomen. Ik heb het een tijdlang geprobeerd en kwam bij ieder kenmerk wel op een man of vrouw die tegen alle gangbare steriotypen in leefde. Mannen en vrouwen verschillen minder dan je op het eerste gezicht denkt...

Groetjes,

Frederique
Kijk ook eens op de genderkalender !
Plaats reactie