Pagina 1 van 1

Afwezigheid en veranderingen

Geplaatst: vr sep 26, 2003 19:22
door Wendy_
Hoi Allemaal,

Na een wat langere afwezigheid doordat ik bezig ben met ff hele andere dingen dan mijn transseksualiteit, waarvan overigens de toestemming binnen is en ik inmiddels ruim 3 weken aan de moontjes zit en alle bijbehorende behandelingen opgestart worden.......... lees ik plots een naar mijn mening vaag bericht.

Ik zou mij moeten gaan aanmelden\ een motivatie moeten gaan geven voor het feit dat ik transseksueel ben en dus graag zou willen lezen en posten op het TS-forum????

Sorry ik dacht net dat het de bedoeling was het hele transseksualiteit verhaal opener weer te geven, meer duidelijkheid aan te geven aan degene die WEL serieus geinteresseerd zijn ipv in hokjes duwen wat de hele maatschappij naar mijn bescheiden mening al voldoende doet!!!!!!!!!!

Heb ik mensen die serieus zijn geinteresseerd, die verwijs ik naar deze pagina (mede doelstelling naar mijn mening info verstrekking!!) moet men zich aanmelden om info te lezen en word niet geaccepteerd als blijkt dat men geen transseksueel is............... het zal aan mij liggen............

Daarnaast weten een aantal beheerders wie ik ben en kennen mij persoonlijk dus bij deze weiger ik een onzinnige mail te schrijven "Ik wil lid worden van het TS-forum" nee ik BEN lid van het TS-forum en ben van plan dit te blijven bij deze...............

Daarnaast heb ik in de hele discussie iemand horen roepen waarom moet dit veranderen en kan het niet gewoon blijven hoe het was......... ik ben het hier dus ook VOLLEDIG mee eens............ mensen die meende hier de draak met TS te steken werden eruit gekiept en dat zou het beleid moeten zijn niet degene die er al een hele tijd komen en waarvan men weet dat er serieus met zaken word omgegaan zich nog eens laten aanmelden........... maar ok da's mijn bescheiden mening.

groetjes

Wendy

Geplaatst: vr sep 26, 2003 19:37
door Franciska
Hoi Wendy,

Ik was zelf ook tegen de verandering, maar gezien de reacties van de andere gebruikers en de uiteindelike uitslag denk ik dat je weinig anders kunt doen dan je daarbij neerleggen of inderdaad niet dat gevraagde mailtje versturen en dan dus ook geen toegang meer hebben tot dit forum.
Het opnieuw starten van de discussie lijkt mij onnodig omdat alles er al zo'n beetje over gezegt is. Alle meningen zijn kenbaar gemaakt en de conclusies zijn getrokken.
Het is voor een ieder nu zaak om zelf te besluiten wat zij/hij doet. Ik heb het mailtje al verstuurt hoe eerder je het doet dezte eerder kun je het weer vergeten denk ik.

Groetjes,
Franciska.

Geplaatst: vr sep 26, 2003 19:47
door Cynthia
Hoi Wendy

Ik ben het helemaal met Franciska eens.
Als je de discussies nog es wilt nalezen kan dat ( http://www.travestie.org/html/forum/vie ... 5268#15268 )
Het is een beetje een middenweg tussen de wens om informatie te verschaffen enerzijds en een veilig plekje te verschaffen anderzijds.
En daarbij hoort nu eenmaal het eenmalig terugsturen van een mailtje.
Is op zich kleine moeite toch. Jammer dat je niet eerder aan de discussie hebt meegedaan, maar ik hoop weer regelmatig van je te horen.

Geplaatst: vr sep 26, 2003 23:45
door Pamela-
Wendy,

Fijn om weer is wat van je te horen. We kennen elkaar al een poosje en al een tijd niets meer van je gehoord. Alles ok met je ?

Er waren de afgelopen tijd wat discussies op het TS forum. Discussies over wie wel en wie niet, discussies over een afgesloten plek, discussies over mag hij of zij hier wel komen want ik wil dingen in vertrouwen vertellen.

Nav deze reacties hebben wij een poll opgestart om de meningen te peilen, wat willen jullie, wat vinden jullie en wat denken jullie. Jammer dat je er niet bij was tijdens deze discussie.

Nav deze discussie en de reacties hierop hebben wij een beslissing genomen, een beslissing die conform de eisen en wensen is van de meeste TS forum gebruikers. Mee eens of niet mee eens, deze beslissing is nu genomen en wens ik ook niet meer terug te draaien. Ook niet omdat ik het eens ben met de tips en tricks van deze gebruikers.

Hoop dat je toch de aanmelding wil doen, ook in jou geval is het een formaliteit. Een formaliteit die wenselijk is op dit moment. Een formaliteit die leidt tot dat plekje waar jullie jezelf is lekker kunnen uiten.

Hoop dat je begrip kan opbrengen voor de situatie en hoop je snel weer te spreken.

Liefs,