Pagina 1 van 1

KLAAR-mailinglist

Geplaatst: do nov 06, 2003 18:49
door _Saskia_
Door postings hier en op TS-NL hebben Wen en ik het idee dat er behoefte is aan een groep voor wat gevorderde transen en hebben we een nieuwe Yahoo-groep opgericht, speciaal gericht op post-ops. De naam is KLAAR, en dat heeft verder geen verklaring nodig.

Hier kun je een kijkje nemen: http://groups.yahoo.com/group/KLAAR

Wie kunnen zich aanmelden:

- Transseksuelen die de SRS achter de rug hebben, zowel VM's als MV's.

Om je aan te melden: KLAAR-subscribe@yahoogroups.com

Voor vragen of overige correspondentie: KLAAR-owner@yahoogroups.com

Als we je kennen laten we je zonder meer toe, en anders is een introductie naar de moderators gewenst om toegelaten te worden op de groep. Hetzelfde eigenlijk als bij TS-NL, maar dan dus alleen voor post-op's.

Groetjes,
Saskia (co-moderator van KLAAR)

Typisch Nederlands

Geplaatst: vr nov 07, 2003 0:02
door Yvon1
Dit bedoel ik nu. Weer een clubje, dat zich afscheid. Juist waar het belangrijk is voor diegenen die in de voorbereidings fase zijn van hun transitie, om zoveel mogelijk informatie te verkrijgen. De feitelijke ervaringen na de operatie zijn van wezenlijk belang voor iemand die de keuze wil maken of het nog niet kan onderbouwen. Voor al die genenen, die de weg zijn gegaan, blijf je ervaringen vertellen op Travestie.NL
Yvon

Geplaatst: vr nov 07, 2003 1:45
door capt haok
Yvon...je hebt gelijk hoor....zo klaar als een klontje..
Ik heb een vriendin die is post op is en ik zou haar niet graag willen missen...al is het alleen al om haar kritisch feedback en ervaring over de hoe en wat..

anouk
x

Geplaatst: vr nov 07, 2003 8:11
door transcommunity-girl2
gone