Pagina 1 van 1

Haarprobleem

Geplaatst: za mei 04, 2002 12:08
door Geri
Helaas ben ik genoodzaakt om op het moment een pruik te dragen, ik heb de bekende inhammen aan de voorkant en het kale kruintje. Ik wil het overige wat ik aan haar heb wel laten groeien en dit laten opvullen met haartoevoegingen. Er wordt geadverteerd met allerlei namen, maar volgens mij is het product hetzelfde. Nu is mijn enige bezwaar dat de kosten zo hoog zijn en ik weet niet of het resultaat wel goed is. Zijn jullie bekend met deze haartoevoegingen of is er iemand van jullie die ze heeft?
Of zeggen jullie je kan beter een mooie echt haar pruik kopen, want de aanschafkosten zijn ongeveer gelijk, maar je hebt de maandelijkse onderhoudkosten niet. Zoals jullie zien twijfel ik nog aan alle kanten wat ik moet doen met mijn haar.
:roll:

Groetjes Geri

Re: Haarprobleem

Geplaatst: za mei 04, 2002 16:03
door ilona
Geri schreef:Of zeggen jullie je kan beter een mooie echt haar pruik kopen, want de aanschafkosten zijn ongeveer gelijk, maar je hebt de maandelijkse onderhoudkosten niet. Zoals jullie zien twijfel ik nog aan alle kanten wat ik moet doen met mijn haar.
:roll:
Hoi Geri,

't Kost altijd een hoop geld. Ik zou gewoon eens persoonlijk advies vragen aan een haarwerkspecialist, want ieder probleem en dus ook elke oplossing is anders. Zelf heb ik een gedeeltelijke haarprothese in de bestelling die aan je eigen haar wordt vastgemaakt. Het voordeel daarvan is dat de constructie in elk geval een stuk luchtiger is dan een pruik.

Ik heb wel een adresje voor je, redelijk in de buurt en ze hebben ervaring met transen: http://www.haarwerkenelly.nl

Liefs - Ilona

Re: Haarprobleem

Geplaatst: ma mei 06, 2002 9:54
door estherj
[quote="Geri"]Helaas ben ik genoodzaakt om op het moment een pruik te dragen, ik heb de bekende inhammen aan de voorkant en het kale kruintje. Ik wil het overige wat ik aan haar heb wel laten groeien en dit laten opvullen met haartoevoegingen. Er wordt geadverteerd met allerlei namen, maar volgens mij is het product hetzelfde. Nu is mijn enige bezwaar dat de kosten zo hoog zijn en ik weet niet of het resultaat wel goed is. Zijn jullie bekend met deze haartoevoegingen of is er iemand van jullie die ze heeft?
Of zeggen jullie je kan beter een mooie echt haar pruik kopen, want de aanschafkosten zijn ongeveer gelijk, maar je hebt de maandelijkse onderhoudkosten niet. Zoals jullie zien twijfel ik nog aan alle kanten wat ik moet doen met mijn haar.
:roll:

Groetjes Geri[/quote]

Ik heb geen ervaring met haarstukjes e.d. maar wat ik zo her en der gelezen heb geeft aan dat je in ieder geval niet moet *besparen* op een oplossing voor je haarprobleem en Ilona gaf al een link waar je meer info kunt halen over de produkten die er zijn.

veel succes,
esther.

kleine toevoeging nog...

Geplaatst: ma mei 06, 2002 10:34
door ilona
Yep... een kleine toevoeging dus nog... Bespaar niet, want nephaar is een weggevertje. Maar begin evenmin gelijk met haartransplantaties en zo... laat eerst de Androcur en de hormonen hun werk maar eens doen. Hoe kleiner het gebied dat getransplanteerd moet worden, hoe groter de voorraad ;-)

Liefs,

Ilona

Geplaatst: ma mei 06, 2002 20:10
door Geri
Bedankt voor jullie tips, de pruik die ik nu heb is aangeschaft bij een haarspecialist die ook haartoevoegingen kan plaatsen. De kosten die hij noemde kan ik echter financieel niet dragen. Vandaag ben ik bij een andere haarspecialiste geweest die mij heel fijn geholpen heeft. Ik kies in eerste instantie toch voor een mooie pruik en kijk in een later stadium wel of ik alsnog voor haartoevoegingen kies. Zoals Ilona zegt is het beter om af te wachten wat de hormonen doen.

Bedankt,

Geri

Geplaatst: di mei 07, 2002 8:47
door estherj
[quote="Geri"]Bedankt voor jullie tips, de pruik die ik nu heb is aangeschaft bij een haarspecialist die ook haartoevoegingen kan plaatsen. De kosten die hij noemde kan ik echter financieel niet dragen. Vandaag ben ik bij een andere haarspecialiste geweest die mij heel fijn geholpen heeft. Ik kies in eerste instantie toch voor een mooie pruik en kijk in een later stadium wel of ik alsnog voor haartoevoegingen kies. Zoals Ilona zegt is het beter om af te wachten wat de hormonen doen.

Bedankt,
Geri[/quote]

heb ik er niet expliciet bij vermeld,maar de hormonen moeten inderdaad de tijd krijgen om hun werk te doen.

mooi dat je voorlopig een oplossing hebt gevonden in een pruik!

succes,
vogeltje esther.

Geplaatst: vr mei 10, 2002 22:00
door Caroline
Quote: "Ilona" Yep... een kleine toevoeging dus nog... Bespaar niet, want nephaar is een weggevertje. Maar begin evenmin gelijk met haartransplantaties en zo... laat eerst de Androcur en de hormonen hun werk maar eens doen. Hoe kleiner het gebied dat getransplanteerd moet worden, hoe groter de voorraad

Toen ik dit las vroeg ik mij af of het nou zo is dat het haar weer begint te groeien op kalende plekken? En hoeveel verschil maakt dat dan? Kun je gewoon weer een volle bos krijgen of gewoon een beetje haar.

Ik was ff nieuwsgierig

Geplaatst: za mei 11, 2002 3:00
door ilona
Caroline schreef:Toen ik dit las vroeg ik mij af of het nou zo is dat het haar weer begint te groeien op kalende plekken? En hoeveel verschil maakt dat dan? Kun je gewoon weer een volle bos krijgen of gewoon een beetje haar.
De ervaringen verschillen van mens tot mens Caroline. Androcur stopt verdere haaruitval en vrouwelijke hormonen zorgen ervoor dat op sommige plekken teruggroei plaatsvindt. Helaas - zo is me op basis van info van anderen wel duidelijk - zul je nooit een volle bos terugkrijgen. Een standaardgemiddelde schijnt te zijn dat je datgene terugkrijgt wat je vijf jaar geleden (voor de HRT) had. En dat bovendien de lengte en sterkte van de teruggroei niet optimaal is...

Maar beter ff afwachten en kijken wat er van komt, dan klauwen vol met geld gaan uitgeven aan transplantatie op de gebieden die toch wel terugkomen. Geduld is soms een schone zaak... nu dus ook ;-)

Liefs,

Ilona