Pagina 1 van 1

Nieuwe Chirurgen

Geplaatst: za nov 06, 2004 18:39
door Vicky_
Ik heb al verschillende geruchten gehoord over twee nieuwe chirurgen in de VU. Alleen weet ik niet of het nu klopt en wie het zijn. Als jullie het weten, zou ik het graag van jullie vernemen

Groetjes Valissia

Geplaatst: za nov 06, 2004 19:08
door Franciska
Vorige maand bij virgin vertelde Jos Megens dat de VU twee nieuwe chirurgen op het oog heeft die daar zouden kunnen gaan opereren.

Ze waren er toen nog niet helemaal uit wie en wanneer en hoelang, er moesten toen nog wat details uitgesproken worden.

Dus hoe het nu inmiddels is weet ik niet maar als je het zeker wilt weten kun je maandag natuurlijk even naar Jos bellen dan heb je de informatie uit eerste hand.

Geplaatst: za nov 06, 2004 23:34
door Mara
Ik had het met meneer Gijs erover, de ene zal een oostenrijker zijn, de andere een italiaan die in Gent gewerkt heeft, ze zullen allebei goeie ervaringen hebben opgedaan in dozensleutelijen, ene ook in penisbuilding! Maar of ze nu tekenen in januari, wil niemand over iets kwijt! Als het zover komt, nou dan blijft te hopen dat ze de wachttijden wegwerken, we moeten wel uns allemaal vast duimen, mijn RLE is in september afgelopen, zal leuk zijn, zo'n kerstkado anno 2005 :roll: :D

Liefs Mara, die ook in Essen aan kijken is :wink:

Geplaatst: za nov 13, 2004 20:42
door Marry
Ik heb van Jos Megens gehoord dat het inderdaad een oosterijker en een italiaan is die zijn aan gesteld.
Ook prof. Mulder komt weer terug in het VU heeft Jos Megens mij gezegd. :)

Geplaatst: zo nov 14, 2004 10:35
door Chantal C.
Als ik goed tel zijn er per saldo dus meer chirurgen beschikbaar? Van Onselen weg (maar die doet af en toe in Doetinchem nog wat) en 3 erbij. Zo verdwijnen de wachtlijsten gewoon voor de zon.

Geplaatst: zo nov 14, 2004 13:10
door no-one
wat ik op 5 november bij mijn controle heb gehoord is dat er inderdaad onderhandelingen zijn met 2 nieuwe chirurgen maar dat deze nog niet hebben getekend,dit zou pas in januari gebeuren eventueel.
verder heeft mijn psych gezegt dat ze in doetichem max 1 operatie per maand zouden blijven doen dit zou de wachtlijst eerder stabiliseren dan doen inkorten.
verder ondanks het vu wel meer chirurgen tot hun beschikking hebben,is de beschikking over operatiekamers en ander personeel onveranderd.

in het kort gezegt in eerste instantie blijft de wachtlijst stabiel op huidig niveau zo`n 6 tot 8 maanden.

Geplaatst: wo nov 17, 2004 0:35
door Joanne
Hmmm een italiaan he hahaha hoop dat het een beetje leuke man is. Heb nog een correctie van mijn linkerborst en mijn schaamlippen op de planning staan die eigenlijk door Kanhai gedaan zouden worden maar de kans is groot dat dat dus door een van die andere twee gedaan wordt. Ben benieuwd.

Geplaatst: wo nov 17, 2004 4:52
door esther-marye
Veranderd wel vaak daar zeg, In Groningen doet de beste man het al 24 jaar. Heeft nu ongeveer 300 SRSen op zijn naam staan.